SUPER THAI RESTAURANT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 360 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Super Thai Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 22:28 prima vega eten, 2 gerechten
19 okt 2022 om 7:59 Slechts 2 van de 3 bestellingen bezorgd en ook nog eens met verkeerde combinatie van rijst en gerecht. Man aan de telefoon deed daar ook nog eens lollig over. Eten werd wel nabezorgd. Eten zelf was matig. Visgerecht had totaal geen groente.
15 okt 2022 om 21:47 De massaman curry was heerlijk. Het eten was er met een halfuurtje (en dat op zaterdag).
30 sep 2022 om 20:57 beide rechten waren smakeloos, vlees was taai, geen aanrader.
25 sep 2022 om 20:45 De Pad Thai is fantastisch
10 sep 2022 om 23:48 Helaas was de groene curry totaal zonder enige smaak.. ik miste de kruiden en koriander. de Thom Kai soep was wel lekker maar de curry viel erg tegen…
28 aug 2022 om 19:05 Weer Heerlijk gegeten! Super vers! En zoveel smaak! Top!
27 aug 2022 om 21:39 Delivery was 2,5 h even tho we live 5 min walk from restaurant.After 1.5h,ten times of calling the restaurant they told me the order left 20 min ago,then they said that it was not made at all.Terrible communication and delivery service. Food was good
9 aug 2022 om 12:06 Bezorger heeft niet op het aangegeven nummer gebeld bij aflevering. Is toen weggegaan. Na vele malen naar het restaurant bellen eindelijk iemand gesproken. Bezorger had scooter pech en moesten (na een uur) zelf ophalen.
8 aug 2022 om 9:13 Eten kwam heel snel maar was een beetje een teleurstelling. Ik had curry met gebakken rijst. De rijst was heel klef en de curry was dun als soep. Met elkaar een ervaring die ik niet hoef te herhalen.
8 aug 2022 om 8:16 veel noodle, weinig kip, groente en garnaal. lijkt alsof hiermee een grotere winstmarge gemaakt wordt. hier gaan we niet meer bestellen.
2 aug 2022 om 21:27 Ik heb mijn bestelling 19:18 geplaatst en zij hebben me gebeld over 2 uurje dat je een van je bestelling van je hebben wij niet,het is 21:25 en nog mijn bestelling niet delivered,slecht keuze