SUPER THAI RESTAURANT

SUPER THAI RESTAURANT Lekker Thai's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 325 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Super Thai Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 0:06 Het eten was waterig. De smaak ging wel. De hoeveelheid was minimaal. Ik vind het wel aan de prijs, zeker voor afhaal. De volgende keer gaan we weer uit eten bij super tai dat is heerlijk.
24 apr 2022 om 21:00 Weinig smaak aan.
18 apr 2022 om 11:52 De smaak was niet zoals ik van een thai verwacht. Was flauw en minder kruidig dan ik gewend ben.
28 feb 2022 om 11:03 Netjes gebeld dat de bezorging wat later was. De dumplings en de rijst waren heerlijk, de kip in de salade, in de soep en in de curry was heel erg droog. Heel jammer. Was ook niet zo pittig als verwacht maar dat is persoonlijke voorkeur.
7 feb 2022 om 13:36 Prima eten. Alleen te duur voor wat je krijgt
6 feb 2022 om 20:12 Heerlijk gegeten.
5 feb 2022 om 21:19 Delicious food, prompt delivery. Friendly service.
3 feb 2022 om 21:50 Erg lekker en super snel bezorgd.
22 jan 2022 om 22:21 Zoals altijd..Weer heerlijk gegeten
12 jan 2022 om 19:54 Het eten was heerlijk! Heerlijke garnalen en groenten in rode curry. En ik hoefde ook niet lang te wachten totdat het bezorgd werd. Top!!
12 jan 2022 om 19:37 Heerlijk. Menu voor 2 met zoetzure vis en kip in groene curry. Lekker knapperige groenten erbij en gebakken rijst.
11 jan 2022 om 0:49 Droge kip en weinig rijstā€¦