SUPER THAI RESTAURANT

SUPER THAI RESTAURANT Lekker Thai's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 355 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Super Thai Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

10 sep 2022 om 23:48 Helaas was de groene curry totaal zonder enige smaak.. ik miste de kruiden en koriander. de Thom Kai soep was wel lekker maar de curry viel erg tegen…
28 aug 2022 om 19:05 Weer Heerlijk gegeten! Super vers! En zoveel smaak! Top!
27 aug 2022 om 21:39 Delivery was 2,5 h even tho we live 5 min walk from restaurant.After 1.5h,ten times of calling the restaurant they told me the order left 20 min ago,then they said that it was not made at all.Terrible communication and delivery service. Food was good
9 aug 2022 om 12:06 Bezorger heeft niet op het aangegeven nummer gebeld bij aflevering. Is toen weggegaan. Na vele malen naar het restaurant bellen eindelijk iemand gesproken. Bezorger had scooter pech en moesten (na een uur) zelf ophalen.
8 aug 2022 om 9:13 Eten kwam heel snel maar was een beetje een teleurstelling. Ik had curry met gebakken rijst. De rijst was heel klef en de curry was dun als soep. Met elkaar een ervaring die ik niet hoef te herhalen.
8 aug 2022 om 8:16 veel noodle, weinig kip, groente en garnaal. lijkt alsof hiermee een grotere winstmarge gemaakt wordt. hier gaan we niet meer bestellen.
2 aug 2022 om 21:27 Ik heb mijn bestelling 19:18 geplaatst en zij hebben me gebeld over 2 uurje dat je een van je bestelling van je hebben wij niet,het is 21:25 en nog mijn bestelling niet delivered,slecht keuze
2 aug 2022 om 21:08 Aardige bezorger die de moeite voor je neemt. Het eten was super, heel vers en genoeg voor 2. Dit was voor ons de 1e keer maar ga zeker vaker bestellen!!
1 aug 2022 om 20:47 Prima eten en correcte bezorging Goed gecommuniceerd
30 jul 2022 om 22:10 Twee uur gewacht op een flauwe hap en een halve portie... de kwaliteit is niet meer constant. Jammer! 1 ster voor de moeite.
30 jul 2022 om 18:49 Heerlijk gegeten! Een beetje vergelijkbaar met Thailand. Klein foutje met de bestelling maar snel en correct opgelost. Ga zo door Super Thai!!
26 jul 2022 om 19:34 Eigenlijk sloeg het eten nergens op. Meeste weg gegooid.